Vacature Lasspecialist

Lasspecialist; constructiebankwerker/TIG-lasser (niveau 4)

Werken met passievolle vakmensen aan uitdagend en wisselend werk binnen een goed gestructureerde organisatie: daar houden wij van. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan hebben we misschien wel een match met jou!

Jouw taak als lasspecialist

Roestvaststalen machines en installaties op basis van een tekening zelfstandig samenstellen en aflassen: dat is de kern van jouw functie. Samen met een team van toegewijde vakmensen creëer je bijzondere nieuwe producten volgens de hoogste normen. De complexe projecten worden begeleid door een team van voormannen onder leiding van de operationeel manager. Geen dag is hetzelfde, door de hoge kwaliteitseisen van de klant en het veelzijdige werk. Dit alles gebeurt in een moderne, schone en opgeruimde werkplaats.

Wat wij jouw bieden als lasspecialist

Een veelzijdige functie binnen een bedrijf dat hoogwaardige producten en diensten levert en een schat aan vakkennis bezit. Je krijgt goede begeleiding en volop kansen om je te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op:

 • Een aantrekkelijk salaris, en de mogelijkheid tot overwerken, tussen € 2800 en € 3800, passend bij je ervaring en kwaliteit;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek) + opbouw van ADV dagen + goede flexuren regeling;
 • Reiskostenvergoeding boven CAO;
 • Een goede pensioenregeling conform de CAO metaal en techniek, metaalbewerkingsbedrijf;
 • Gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een goede verzekering, optie tot fiets contract via lease a bike, mogelijkheid tot gebruik bedrijfsapparatuur buiten werktijd;
 • Flexibele werktijden en vrijdag om 15:00 uur weekend;
 • Een prettige werksfeer binnen een platte organisatiecultuur en de kans om door te groeien;
 • Naast werk ook een fijne groep mensen; maandelijks een vrijdagmiddagborrel, per kwartaal een personeelsverenigingsactiviteit en geregeld personeelsfeesten of weekenden.

Jouw profiel en ambitie

Wij zoeken een gepassioneerde vakman of vakvrouw in hart en nieren. Een constructiebankwerker – TIG-lasser of Lasspecialist die het als een uitdaging ziet om steeds weer excellente oplossingen te realiseren voor veeleisende opdrachtgevers. Met een afgeronde metaalopleiding op niveau 3, praktijkervaring of certificeringen in rvs-bewerking en het vermogen om zelfstandig tekeningen te lezen en machines samen te stellen, ben jij degene die we zoeken. Werkplezier vind je een belangrijke waarde. Ook geniet je van de samenwerking binnen een team van gemotiveerde collega's.

Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie en in de foodindustrie;
 • Een of meerdere certificeringen, of de ambitie om deze te halen (voorbeeld aluminium, cunifer of super duplex);
 • TIG-lassen op niveau 4;
 • Hoge kwaliteitsmaatstaf;
 • Flexibel en de mogelijkheid om over te werken;
 • Woonachtig binnen 30 minuten rijden van Uden.

Wie zijn wij?

Wij zijn SLB Group, een typisch familiebedrijf gevestigd in Uden, Brabant, en bestaande uit een team van ongeveer 50 collega’s. We zijn gespecialiseerd in het creëren van machines en installaties voor onder anderen de voedingsmiddelenindustrie, lichte chemie en hightech industrie. Binnen deze expertise hebben we verschillende dochterondernemingen die ieder hun eigen focus hebben, maar dezelfde waarden delen. Bij SLB Group hangt een sfeer van passie en een platte organisatiecultuur, typerend voor ons als familiebedrijf. Hier houden we de lijnen kort en blijven we nauw in contact met elke laag van de organisatie.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur je motivatie en cv naar Elle Smits, HR manager van SLB Group, via elle.smits@slb-group.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over deze vacature. Bellen kan uiteraard ook: 0413-225000.