Farmaceutische industrie: betrouwbaarheid en hygiëne zijn cruciaal

Vrijwel iedereen gebruikt wel eens geneesmiddelen. Niet vreemd dus dat de farmaceutische industrie een belangrijke rol speelt in onze samenleving. Bij de productie van geneesmiddelen spelen twee elementen een grote rol: betrouwbaarheid en hygiëne. Fabrikanten hebben met diverse regels en eisen te maken, die ervoor zorgen dat consumenten zonder risico de eindproducten kunnen gebruiken. 

Bij de realisatie van lassamenstellingen en leidingwerken staan we uitgebreid stil bij betrouwbaarheid en hygiëne. Het maakt ons tot een deskundige partner voor jou als machinebouwer (OEM’er) voor de farmaceutische industrie.

Plaat- en buismateriaal volgens de hoogste eisen
Wij garanderen dat al het plaat- en buismateriaal dat wij realiseren, voldoet aan de hoogste eisen. Bijvoorbeeld op het gebied van oppervlakteruwheid en reinheid. Ook beschikken we over de juiste certificeringen, werken we alleen samen met de beste leveranciers en bewaken we in projecten continu de kwaliteit. Zodat jij als OEM’er nergens omkijken naar hebt. En jouw klanten - producenten in de farmaceutische industrie - kunnen vertrouwen op hoogwaardige machines.

Je kunt rekenen op:

  • Lassamenstellingen en leidingwerken in diverse afmetingen en materialen.
  • Maatwerk in ieder project, waarbij we rekening houden met jouw specifieke eisen en procedures.
  • Uitgebreide projectdocumentatie, inclusief de traceability van materialen.
  • Kwaliteitsborging in ieder project, onder meer door juiste certificeringen en kwalificaties.
  • Betrouwbare leveranciers die wij inschakelen voor bewerkingen als cleanen, verspanen, elektrolytisch polijsten en slijpen.