Kwaliteit en veiligheid zitten bij SLB HIGHTECH in de genen

In de halfgeleider- en farmaceutische industrieën worden zeer hoge eisen gesteld aan de machines en installaties op het gebied van onder meer kwaliteit en veiligheid. Beide elementen staan bij SLB HIGHTECH hoog in het vaandel. Alles wat we doen, gebeurt volgens strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo werken we samen met de juiste materiaalleveranciers en denken we tijdens projecten actief met je mee over kwaliteit en veiligheid. Ook voeren we regelmatig controles uit. Zodat we aan jouw verwachtingen voldoen én deze overtreffen!

Hoe wij de kwaliteit en veiligheid borgen in ieder project

  • Al onze medewerkers beschikken over de juiste certificeringen en kwalificaties.
  • We maken ons de klantspecifieke eisen die gelden snel eigen.
  • We investeren continu in processen, kwalificatiemethoden en kwaliteitssystemen.
  • We hebben een kwaliteitsmanager, lastechnoloog en meerdere lasinspecteurs in eigen huis, zodat er bij ieder project een scherpe controle is op de kwaliteit, veiligheid en leverbetrouwbaarheid.
  • We kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit en gaan met hen partnerships aan, zodat we gezamenlijk het gewenste resultaat realiseren. 
  • We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, om ook in de toekomst het beste werk te kunnen leveren.
  • Continuous improvement is bij ons aan de orde van de dag, waarbij we zowel interne optimalisaties doorvoeren als met organisaties meedenken over (tussentijdse) verbeteringen in projecten.
  • We investeren nadrukkelijk in langdurige partnerships, zodat we volledig op de hoogte zijn van de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

Certificeringen en kwalificaties

We beschikken over alle benodigde certificaten en kwalificaties op dit gebied. Bovendien hebben we dedicated werknemers die continu toezien op de kwaliteit, zowel in lopende projecten als onze werkprocessen en systemen.

NEN-EN-ISO 9001
NEN-EN-ISO 15614-1
NEN-EN-ISO 3834-2
CE-markering
Visueel Lasinspecteur VTw 1/2
ASME
CRN