Gecertificeerde RVS lassamenstellingen.

Onze belofte aan jou als opdrachtgever.

Onze ervaring met laswerk versterkt jullie kwaliteit

De halfgeleiderindustrie en de farmaceutische industrie hebben veel met elkaar gemeen. In beide industrieën worden zeer hoge eisen gesteld aan de machines en installaties op het gebied van onder meer kwaliteit, veiligheid, hygiëne, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als first tier supplier of OEM’er in deze hoogwaardige industrieën wil je kunnen bouwen op nauwkeurig en gecertificeerd laswerk voor jouw eindproduct(en). In SLB HIGHTECH vind je een partner die de kennis, capaciteit én mentaliteit in huis heeft om lassamenstellingen en leidingwerken van topkwaliteit te produceren.

We staan voor je klaar

Als specialist in hoogwaardig laswerk dragen we op basis van een intensieve samenwerking met jou bij aan de groei van de toppositie van de Nederlandse maakindustrie. We opereren als het verlengstuk van jouw organisatie, waarbij we actief meedenken om tot de allerbeste oplossingen te komen. Zodat ieder product altijd aan de strenge veiligheids-, reinheids- en kwaliteitseisen voldoet. Zo houden we jouw business volop in beweging. Of het nu gaat om lassamenstellingen en leidingwerken van RVS, aluminium of andere hoogwaardige materialen: wij staan voor je klaar.

Duurzame partnerships

Langdurige partnerships, daarin investeren we nadrukkelijk. Met jou als klant, maar zeker ook met de materiaalleveranciers die we zorgvuldig uitkiezen. Zodat jij in het gehele proces één aanspreekpunt en één totaalleverancier hebt. En kunt vertrouwen op producten van topkwaliteit. Want wij zorgen ervoor dat al het laswerk dat bij ons de deur uitgaat, honderd procent in orde is (first time right en op tijd).