Over SLB HIGHTECH: partner voor complex en gecertificeerd laswerk op maat

Realisatie van hoogwaardige RVS-lassamenstellingen en RVS-leidingwerken voor de halfgeleider- en farmaceutische industrie.

Gecertificeerde RVS lassamenstellingen.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de groei en verbetering van de toppositie van de Nederlandse maakindustrie: dat is de missie van SLB HIGHTECH. Voor jou als first tier supplier of OEM’er uit de halfgeleider- of farmaceutische industrie zijn wij dé partner voor complex en gecertificeerd laswerk op maat.

We investeren continu in mensen, productiemiddelen en technieken, nemen de complete ketenregie op ons en stellen proces- en verbetermanagement centraal. Ook gaan we langdurige partnerships aan met leveranciers die we zorgvuldig uitkiezen. Zodat jij altijd kunt vertrouwen op lassamenstellingen en leidingwerken van topkwaliteit.

Doen wat we beloven en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen: dat typeert SLB HIGHTECH. Benieuwd hoe we dit waarmaken?

Ontdek onze belofe

Of bekijk onze focuspunten

Onderdeel van de SLB Group

Samen met RIJKERS en RVS NON FERRO maakt SLB HIGHTECH deel uit van de SLB Group.

We zijn drie zelfstandige business units, die gebruikmaken van één gezamenlijke productie-, assemblage- en montage-unit. We zijn bovendien alle drie actief in kritische industrieën, die aan steeds hogere eisen moeten voldoen.

Samenwerking met de SLB Group maakt dat we kunnen terugvallen op gespecialiseerde kennis binnen een sterke organisatie.

Contactpersonen

Kwaliteit: geen handboek, maar een mentaliteit bij SLB HIGHTECH

Kwaliteit is het fundament van ons bedrijf. We garanderen dat alles wat we doen, precies gebeurt volgens de eisen die we daar samen met jou als opdrachtgever aan stellen. Met een gedetailleerde voorbereiding, ingebouwd kwaliteitssysteem, tussentijdse controles en transparante communicatie maken we het verschil.

Meer informatie

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit.

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie

Historie van SLB HIGHTECH

Onze bijzondere staat van dienst

SLB Hightech is een zusterbedrijf van RVS NON FERRO. Al sinds 1963 leggen we ons toe op de ontwikkeling en productie van solide oplossingen van RVS en aluminium. In de voorbije dertig jaar kwam er meer nadruk te liggen op ‘high end, low volume’. Dit vormt de oorsprong van SLB Hightech. We nemen je dan ook graag mee in de rijke geschiedenis van ons bedrijf.

Historische tijdlijn

Kennis, ervaring en opleiding

De drijvende kracht van SLB HIGHTECH? Onze medewerkers, die met hun specialistische kennis, certificeringen, jarenlange ervaring en meedenkend vermogen hun meerwaarde bewijzen. Daarom investeren we nadrukkelijk in hun ontwikkeling en vinden we kennisdeling op de werkvloer belangrijk.

Historische tijdlijn