Focuspunten.

Vier focuspunten, gedragen door ijzersterk projectmanagement.

Proces- en verbetermanagement.

Producten leveren die in één keer voldoen aan jouw verwachtingen (first time right): daar streven we naar, bij iedere opdracht. Proces- en verbetermanagement is hierbij een essentiële factor. Hoe wij hier invulling aan geven? Door de juiste procedures te volgen en mee te denken over oplossingen bij eventuele knelpunten. En door continu scherp te zijn op verbetermogelijkheden in processen, de kwaliteit te borgen en transparant te zijn over processen en kosten.

Compleet productieapparaat.

Een uitgebalanceerde mix van mens en techniek is essentieel om hoogwaardige leidingwerken en lassamenstellingen te produceren. Naast een zeer ervaren team beschikken we bij SLB Hightech over een compleet productieapparaat en een modern machinepark. Ook bewaken we in het productieproces continu de kwaliteit, veiligheid en kostenefficiency. En focussen we op ervaring en opleiding. Daardoor hebben we een breed team van specialisten in de productie die vanuit kantoor ondersteund worden met een technisch team (het technische hart) voor alle theoretische ondersteuning en begeleiding. Kortom, gezamenlijk bieden we een enorme ervaring op het gebied van hoogwaardig laswerk.

Supply chain.

De totaalleverancier van jouw product, dat zijn wij. Door de complete ketenregie op ons te nemen, externe bewerkingen (verspanen, cleanen, polijsten) uit te besteden aan betrouwbare partners en als vast aanspreekpunt op te treden, ontzorgen we jou van a tot z.

Certificering en traceability.

Aan de machines en installaties in de farmaceutische en halfgeleiderindustrie worden hoge eisen gesteld. Reden voor ons om te focussen op certificering en traceerbaarheid. Zo hebben we dedicated medewerkers die toezien op de benodigde kennis, certificaten en kwalificaties in projecten. Daarbij houden we uiteraard rekening met klantspecifieke eisen en kwalificaties. En met het oog op de traceerbaarheid overleggen we in ieder project de certificaten van alle componenten en materialen en een volledige identificatie en registratie van de las.

Kwaliteit en veiligheid:
Geen handboek, maar een mentaliteit.

Kwaliteit en veiligheid worden bij ons in één adem genoemd. Samen vormen ze het fundament van ons bedrijf en de systemen die we ontwikkelen.

Meer informatie