Een deskundige en betrouwbare laspartner voor de halfgeleiderindustrie

Smartphones, laptops, zelfrijdende auto’s, zonnepanelen: alledaagse apparaten die niet werken zonder de producten uit de halfgeleiderindustrie. Het maakt deze industrie tot een van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie.

Uiterste nauwkeurigheid

De productie van chips en halfgeleiders vereist uiterste precisie. Het vraagt om machines die geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit. Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn wij dé deskundige en betrouwbare laspartner voor jou als first tier supplier van machineproducenten. 

Onderdelen en samenstellingen uit plaat- en buismateriaal

Complex en gecertificeerd laswerk op maat: daarin is SLB HIGHTECH gespecialiseerd. We zetten jouw specifieke eisen voorop, bewaken de kwaliteit in alle projectfases en besteden externe bewerkingen uit aan trouwe leveranciers. Zodat jij aan vooraanstaande machineproducenten uit de halfgeleidermarkt hoogwaardige onderdelen en samenstellingen uit plaat- en buismateriaal kunt leveren die aan álle eisen voldoen.

Je kunt rekenen op:

  • Lassamenstellingen en leidingwerken in diverse afmetingen en materialen.
  • Advies op maat, waarbij we rekening houden met jouw specifieke eisen en procedures.
  • Kwaliteitsborging in ieder project, onder meer door juiste certificeringen en kwalificaties.
  • Betrouwbare leveranciers die wij inschakelen voor bewerkingen als cleanen, verspanen, elektrolytisch polijsten en slijpen.
  • Uitgebreide projectdocumentatie, inclusief de traceability van materialen.
Hoogwaardig lassamenstellingen

Uitgelichte case

Alexanderwerk: regie over productieproces

Voor de Duitse machinefabrikant Alexanderwerk produceren we jaarlijks meerdere complexe frames en machinekappen. Hierbij nemen we de volledige projectleiding op ons om tot kwalitatief hoogwaardige samenstellingen te komen, inclusief de uitbesteding aan externe partners. Ook de ontwikkeling van innovatieve prototypes en value engineering maakt deel uit van de structurele samenwerking.

Lees verder