Preferred supplier van Fokker Landing Gear

Egbèr Smits
Directeur

In industrieën waar de lat hoog ligt, is SLB HIGHTECH op zijn best. Denk aan de luchtvaartindustrie. Al jaren ontwikkelen en vervaardigen wij diverse onderdelen voor Fokker Landing Gear. Daarbij gaat het om kleine series volgens strikte normen. Perfecte risicobeheersing en uiterste precisie zijn hierbij het uitgangspunt.

SLB HIGHTECH is preferred supplier van Fokker Landing Gear, dat complete landingsgestellen en aanverwante systemen ontwikkelt, produceert en assembleert. Bijvoorbeeld voor de Apache-gevechtshelikopter en de JSF. Bij alle onderdelen die wij ontwikkelen en produceren – van gelaste onderdelen tot plaatwerk - draait het om perfecte risicobeheersing. Via nauwgezette procedures en uiterste precisie garanderen wij continue kwaliteit. ‘Zero defect’ is de norm. Door processen van begin tot eind controleer- en beheersbaar te maken, zorgen we ervoor dat elke stap te herleiden is. Van de herkomst van materialen tot uren en activiteiten. 

Perfecte risicobeheersing

Uiteraard werken we volledig volgens de specificaties, materiaaleisen, normeringen en certificeringen die vereist zijn in de luchtvaartindustrie. Zo passen we enkel en alleen materialen toe die voldoen aan de Aerospace Material Specifications (AMS-normen). Alle materialen, bewerkingen en activiteiten documenteren we bovendien zorgvuldig. Zo werkt SLB HIGHTECH onder meer met Certificates of Conformity (CoC) en First Article Inspection-reports. Een cruciale basis voor perfecte risicobeheersing.

Sterke organisatie

SLB HIGHTECH staat garant voor gedegen projectmanagement en zorgvuldige communicatie. Aan de basis hiervan staat een sterke organisatie, met mensen die hun verantwoordelijkheid kennen en geen moment verslappen. Hoogwaardige expertise, voortreffelijke procesbeheersing én ons vermogen om oplossingsgericht mee te denken, maken ons tot een betrouwbare partner voor veeleisende spelers in de luchtvaartindustrie.

De feiten op een rij

  • Preferred supplier van Fokker Landing Gear
  • Diverse onderdelen voor landingssystemen
  • Detailengineering, productie en assemblage
  • Laswerk onder NEN-EN-ISO 3834-2
  • Processen volledig controleer- en beheersbaar
  • Certificates of Conformity (CoC) en FAI-reports
  • Werkzaamheden op contractbasis

Ontmoet de auteur

Egbèr Smits
Directeur

Let's connect